Upp på spåret igen A-laget

23.01.2023

Två förluster i de två inledande matcherna, man känner inte igen vårat A-lag. Tredje matchen ett bra SK Lejon, nu gäller det att verkligen vara på tårna och köra från första sekund. Skotten slutade: 31-40.

En relativt jämn första period där målvakterna gör sitt jobb till fullo. 0-0. Andra perioden startar i högsta tempo och 1-0 till SSK redan efter 22 minuter. 1-0 William Sandsten assisterad av R. Jacobsson-Ström och i powerplay. I 31min lyckas Lejon göra 1-1 och i 37 minuter göra Lejon 1-2. En minut senare kan William göra sitt andra mål assisterad av V.Höök och C.Sandin. En minuter efter det kan SSK ta ledningen. 3-2 genom Carl Sandlin assiterad av O.Vittaniemi och L.Tillberg.
I trejde perioden ser man ganska tydligt vilket lag som ligger under, Lejon lägger många puckar på mål och göra allt för att hitta in en kvittering, mitt i Lejons forcering kan SSK göra 4-2. Ett mål signerat Sebastian Zetterström assisterad av S.Sicevs, A.Wennberg. Trots Lejons försök så slutar matchen 4-2 till Sunderbyn.