U16 toppmöte

16.01.2023

Sunderbyn - Piteå i Sunderby Ishall, vilken toppmatch i U16 serien. Sunderbyn flyger fram i början på matchen. Efter 20 sekunder kan Joel Isaksson göra 1-0 assisterad av L.Skårman och W.Höglund. 3 minuter senare kvitterar Piteå till 1-1. En minut senare gör Joel Isaksson 2-1 assisterad av I.Hellström och dagens målvakt Viking Rosengren. Efter 13 minuter kan Ludwig Skårman göra 3-1 till sunderbyn assistead av W.Höglund. Paus, ledning 3-1 till SSK. Efter 27 minuter gör Noel Andefors 4-1 assisterad av A.Häggström och N.Sundström.. I tredje periodens inledning kan Piteå reducera till 4-2. Efter 50 minuter gör Joel Isaksson 5-2 till SSK. Piteå lägger in en sista växel och får nästan till en kvittering, man lyckas göra två mål vilket sätter slutställningen i matchen till 5-4. Sista målet görs med 3 sekunder kvar. Viktig seger för våra SSK-killar.