U14 gör en bra match mot Kalix

04.02.2023

Viktigt match som måste vinnas för att hänga med Haparanda och Luleå hockey i toppen på serien. Skotten vinns med 32-10 och matchen med 6-3. Tidigt i matchen kan Linus Pettersson göra 1-0 assisterad av M.Linder. 2-0 gör Emil Funck assiterad av M.Huuva och M.Linder. 20 sekunder efter det gör Sunderbyn 3-0, Emil Funck gör målet framspelad av M.Huuva. I slutet på perioden reducerar Kalix till 1-3.

I början på andra perioden gör Kalix 2-3. I 26:e minuten gör Sunderbyn 2-4 efter mpl av Gustav Fjellborg framspelad av M.Larsson. Neo Stålnacke gör 2-5 assisterad av L.Waaranperä. Linus Pettersson avgör matchen med 3-6 efter framspelning av N.Stålnacke.

Viktigt match mot Haparanda (seriefinal) den 12 Februari, där kommer nog serien avgöras, ser man på denna match så verkar vårat Sunderby gäng vara bra förberedda.