Regionskval och match mot favoriten Boden Hockey

15.03.2023

Match mot Boden och den stora favoriten till att kvala sig tillbaka till regionserien. Boden har i sina bästa stunder ett riktigt bra lag och spelar fin hockey. Pga att flera spelare har spelat mycket med J20 så är man kanske inte så samspelta som man hade kunnat vara.  Vi vet att våran chans är att vara med länge i matchen.

Matchen startar och Sunderbyn gör en fantastisk bra första period. Efter 11 minuter lyckas Isac Hugosson pilla in 1-0 i ett PP. Assisterad av F.Ledin och N.Norberg. Skotten vinns av Sunderbyn med 11-6.

I andra perioden kommer Boden ut som ett annat lag och tar ett starkt grepp om SSK. Det krävs en timeout i mitten på perioden för att greppet skall släppa lite. Sunderbyn kommer undan med en 1-0 ledning inför sista akten. Sista perioden och SSK försöker bevaka ledningen, Boden trycker på men de lägen man skapar kan Melvin stoppa. I slutet på matchen blir det som vanlig nervöst och Boden får till några lägen som kan resultera men den här kvällen lyckas SSK hålla stången och Melvin nollan. På bild, Melvin som håller nollan och Isac som gör det avgörande målet.