J18 missar i kvalet

20.12.2023

Sunderbyns J18-lag har inte marginalerna på sin sida när det gäller kval. I övrigt har säsongen varit lyckat med DM-vinst (kvalet, finalen kvar mot LHF), serieseger men sista pricken över I:et missades alltså i ett jämt kval mot Teg.

Bortamatchen är en jämn historia där SSK är lite vassare, man lyckas göra 1-0 men en stund efter det kvitterar Teg till 1-1. Hemmamatchen är till en början väldigt stängd. Teg är bättre i första perioden och lyckas göra två riktigt fina mål och en ledning med 2-0 efter första perioden. Sunderbyn ser tagna ut av stundens allvar. I andra och tredje perioden gör SSK det riktigt bra och reducerar till 1-2 i andra. Man radar upp chanser man pucken vill inte in i mål. I slutskedet tar SSK ut målvakten och Teg lyckas göra 1-3 i öppet mål. Vi får ta nya tag och som man säger.... 3:e gången gillt.