DM Mästare två år på raken

25.11.2022

DM Mästare igen

Spännande, DM-final mot Haparanda på bortais.

Chansen att vinna DM back to back fanns för våra idoler. Matchen startar med att SSK gör 0-1 efter ca 2 minuter. Ett mål gjort av Fredrik Hansson (W Sandsten, C Sandin). Första period avslutade med ledning för Sunderbyn och även skottvinst med 12-6.

Andra perioden startar med några utvisningar och böljande spel. Efter 26 minuter kunde Haparanda kvittera till 1-1. Sunderbyn tar ledningen igen efter 33 minuter. Oskar Elgcrona lyckas lura Happis målvakt efter assist från Olersbacken och Larsson.

Spännande inför sista perioden, sunderbyn i ledning och möjlighet att vinna DM än en gång. Haparande kviterar efter 43 minuter och ställningen hålls in i mål.

Det hela avgörs i övertid av Niclas Olersbacken och DM GULDET är klart. Stort grattis till oss i Sunderbyn :)