Diverse matcher i helgen

10.12.2022

Helgens matcher

J18-laget har match mot Lycksele på bortais. Tittar man på tabelläget så skall det vara en match som vi bör vara bättre i, men som alla vet så stämmer det inte alltid speciellt när det är match på bortais.

21-41 i skott för Sunderbyn. Och starten på matchen kan man inte gnälla på. 1-4 är ställningen efter första periodens slut. Andra perioden är stabil och slutar 0-2 till Sunderbyn. Sista perioden spelas hem med 0-3 och en total vinst med 1-9. Målgörare: 2 Arvid, 2 Joel, 2 Måns, Wille, Svante, Filip. Jämn och bra prestation. I morgon är det Teg som står som motståndare och en direkt avgörande match om 3:e platsen i serien. Söndagens match mot Teg resulterar i en snöplig förlust med 2-5 på bortais. Målgörarna för Sunderbyn blev: Liam Lindmark och Noel Nordberg. Detta innebär en fjärde placering i serien och efter jul spel i Div 1 Norra med möjlighet att göra bra resultat där.

U13-laget spelar ett derby mot LHF, som vanligt en match som kittlar lite extra.

Skotten slutar 14-24 till LHF. Redan efter 4 minuter lyckas LHF göra 0-1 sedan rullar det på, efter första periodens slut leder LHF med 0-3. Andra periodens 12:e minut avgörs matchen efter LHF:s 0-4. I o m den här matchen går LHF om SSK i tabellen.

U14-laget spelar under Söndagen match mot Boden på bortais. Matchen kan SSK vinna med 6-3.

3-6 John Öhrling (G.Pettersson)

SSK klättrar upp på samma poäng som Haparanda i serietabellen och har därmed en delad ledning. Serien är lite ojämnt spelad så en del lag har spelat färre matcher.

A-laget har under lördagen match mot Kiruna City. Viktig matcher för att hänga med i toppen på serien. Skotten slutade 45-23 vilket tyder på ett stort övertag för Sunderbyn. Matchen började bra med 1-0 6:e minuten av Niclas Olersbacken (W Sandesten), andra perioden blev inte den heller målrik. 1 mål kunde göras och det var Sunderbyn som gjorde 2-0 i 34:e minuten av Jesper Johansson (L Tillberg, V Gustafsson).

I tredje periodens 47:e minut kunde Kiruna reducera och därmed göra matchen riktigt spännande inför slutfasen. Kiruna tar en tidig timeout och i 59:e minuten kvitterar de Sunderbyns ledning. OT och nervös avslutning. I 64:e minuten kan Niclas avgöra matchen med sitt andra mål i matchen (J Johansson, V Gustafsson).