A-laget på pumpen i premiären

14.01.2023

Premiär för A-laget i ALLTVÅAN:s fortsättningsserie. Nu blir det tuffare matcher mot tuffare motstånd. Först i kön är bortamatch mot Vindelns HF. Viktigt att få en bra start i serien.

Vindeln vinner skotten med 29-28 vinner, som ni förstår är det en riktigt jämn match där båda lagen kan vinna. Det hela slutar med en uttagen målvakt och avgörande i öppet mål.

Första perioden börjar på bästa sätt efter 0-1 av Savva Sicevs assiterad av E.Lindberg efter 8 minuter. Vindeln kvitterar SSK:s ledning när det är 4 minuter kvar av första perioden.

Andra perioden är händelserik, efter 7 minuter gör Vindeln 2-1, nästan 2 minuter senare lyckas Jesper Johansson kvittera assisterad av L.Tillberg och W.Edholm. 40 sekunder efter kvitteringsmålet tar Vindeln ledningen igen. Efter andra perioden är ställningen 3-2.

Tredje perioden är en jakt på kvitteringen från Sunderbyns sida. Trots några powerplay så lyckas inte Sunderbyn kvittera Vindelns ledning, som sagt tar SSK ut målvakten och Vindeln lyckas avgöra matchen med ett 4-2 mål i öppen kasse. Förlusten har legat lite i luften, det har varit stort manfall på träningarna (sjukdom, jobb) sista veckorna i Sunderbyn, sista veckan har det sett bättre ut vilket kommer gör att laget blir bättre med tiden.